VIDEO

Een klein deel van mijn recentere en oudere films staan op YouTube onder: geertgoossensecht

Oefeningen met Land- en Luchtmacht bij het inmiddels gesloopte Printservicebedrijf in Echt!

De sloop van de H. Pius X kerktoren in 5 minuten! Het 300 kg. stalen kruis is gespaard en staat nu gerenoveerd op het kerkhof van de H. Landricuskerk in Echt.

De maan achter de Kerktoren lijkt aan de uurwijzer gekoppeld. Heel apart om te bekijken! Een minuut in totaal .
https://youtu.be/HV4BG-_9yBU

Met Go for Lombok diverse projecten uitgevoerd bij het gehandicapten instituut van lombok Care. Het geluk van deze kinderen straalt elke dag van hun gezichtjes!

Het zwemmen met de gehandicapte kinderen van het Lombok Care instituut was dit jaar weer een super ervaring voor alle deelnemers.

Alle jaren worden mogelijkheden bekeken om inkomsten te genereren voor de Projecten van Go for Lombok. Hier worden hardhouten kruisen gemaakt voor het kerkhof “Tussen de bergen in Roermond. (Afd. Houtbewerking en Schilderen)

Het winkelcentrum in Echt is geheel gerenoveerd. De bovenste straat met Plats en aangrenzende straten is geheel onder handen genomen voor het nieuwe rioleringssysteem
en bijkomende aansluitingen.

Onder leiding van Archeologe Lieke van Diepen is er heel veel, van het Echter verleden in kaart gebracht. In het Museum van de Vrouw te Echt werd onder grote belangstelling een en ander uit de doeken gedaan.

De grootste verassing bij deze renovatie was het ontdekken van de fundamenten van de Zuiderpoort ter hoogte van het gesloopte Rieterpand. Nu tussen de ING- en ABN bank op de Grote Straat.

Ook op natuurkundig gebied heeft de gemeente Echt-Susteren met zijn “Doort”, een prachtig stukje ongerept natuurgebied, waar menige natuurliefhebber met regelmaat een bezoekje brengt om naast de boomkikker ook de vele vogel- en plantensoorten te observeren. Aangrenzende wijkbewoners laten zich graag informeren door de specialisten van Staatsbosbeheer.